Varala muža sa deverom, a sad se udaje za vatrogasca koji ima troje dece

Bivša supruga Rodrija Gigsa, Nataša Lever, ponovo se udaje. Nataša je svoga supruga varala osam godina sa suprugovim bratom, popularnim fudbalerom Rajanom Gigsom. Nataša se sada udaje za vatrogasca Haruna Hedlija koji je zbog nje ostavio ženu i troje dece.

Harun je zbog Nataše ostavio ženu sa kojom je bio u braku više od 20 godina. Nataša je sa svojim verenikom otputovala na Tajland.
Nataša ima dvoje dece sa Rodrijem, i dvoje dece s bivšim partnerom Markom Smitom. Nataša je izgubila bebu iz veze sa Rajanom, samo par meseci pre udaje za Rajanova brata Rodrija.

Za ljubav Rajana i Nataše saznalo se još davne 2011.godine. Tada je otkriveno da je njihova afera trajala dugih osam godina. Braća su tad zaratila i sad posle 13 godina ne razgovaraju.

Rodri je toliko ljut da jednom prilikom rekao da je i dalje toliko besan da bi brata mogao zgaziti automobilom da ga vidi na ulici.
Natašu to više ne zanima. Ona sada gradi sreću sa Harunom.

U aprilu 2021. Rodri je bombastično izjavio da mu je supruga imala afere s 10 fudbalera. Takođe je ismejao i bratovljevu aferu u jednoj TV reklami.

Tokom gostovanja u „The Central Club podcastu“ ove nedelje, Rodri je otkrio da je još jedan razlog svađe među braćom to što ga je Rajan optužio da prodaje priče o njemu. No, Rodri je uzvratio tako što mu je zapretio da bi zauvek mogao da mu uništi reputaciju kad bi otkrio sve prljave detalje o Rajanu koje zna, ali je „prevelik čovek da bi to učinio“.

Rajan Gigs uhapšen je u novembru 2020. pod sumnjom za dva napada na bivšu partnerku Kejt Grevil i njenu sestru Emu. Optužen je za fizičke povrede, kao i za prisilu i kontrolu partnerke, te za napad na sestru. Kraljevsko tužilaštvo povuklo je sve optužbe jer Grevil nije želela da svedoči.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije