Bivša žena Aleksandra Šapića je lepotica kojoj je život obeležila TRAGEDIJA.

Gradonačelnik Beograda i bivši vaterpolista, Aleksandar Šapić, pre nego što je ušao u brak sa Milicom Rajačić bio je oženjen. Bivša žena Aleksandra Šapića, sa kojom je u braku bio svega četiri godine, bila je Ivana Šljukić.

 

Bivša supruga Aleksandra Šapića Ivana ostala je udovica 2002. godine. Tada je ubijen njen suprug, kontroverzni biznismen Sredoje Šljukić Šljuka. Ivana je sa Šljukom imala sina i ćerku. Ivanin sin Andrija Šljukić javnosti je dobro poznat. On se takmičio na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine kao član veslačke reprezentacije.

Ivana Šljukić udala se za Aleksandra 2005. godine. Krah braka usledio je već 2009. Tada se pisalo da Ivana nije želela više dece, a da je Aleksandar njenog sina i ćerku gledao kao svoje.

Aleksandar Šapić je uspešnu karijeru kao vaterpolista završio 2009.godine. On je jedan od najboljih vaterpolista svih vremena. Iste godine zavrio je i četverogodišnji brak sa Ivanom Šljukić. Sa Ivanom je ostao u korektnim odnosima.

Nekoliko godina kasnije Aleksandar je odlučio da ponovo stane na ludi kamen. Oženio je Milicu Rajačić, koja mu je podarila dva sina, Fedora i Maksima.