Dok je Kristijano blistao na terenu, ona je „srušila“ Instagram!

Nevenčana supruga Kristijana Ronalda je napravila pometnju u Saudijskoj Arabiji.

Kristijano Ronaldo odigrao je u utorak možda i najbolju utakmicu od odlaska u Saudijsku Arabiju. Postigao je dva gola i zabeležio asistenciju u dresu Al Nasra na utakmici protiv katarskog kluba Al Duhail u Azijskoj ligi šampiona. Dan kasnije niko ne priča o majstorijama Portugalca.

Nevenčana supruga Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, je razlog što je on i njegove majstorije pao na sporedno mesto. Ona je objavom na društvenim mrežama napravila pometnju. Objavila je fotografije sa stadiona Al Nasra pre i u toku utakmice, gde je u prvom planu njena figura.

„Pobedili smo. Porodica!“, napisala je Georgina. Verovali ili ne ona je za 12 sati dobila više od tri miliona lajkova na fotografije.

Mnogi u Saudijskoj Arabiji ne podržavaju što se Georgina oblači provokativnije. Upozoravaju je zakone ove države, pošto je dobro poznato kakvi su sve rigorozni zakoni u ovoj zemlji za žene.

Georgina ima ugovor sa Ronaldom po kome bi u slučaju rastanka dobijala čak 100.000 evra mesečno od njega. Tako se ona „obezbedila za svaki slučaj“. Kristijano i Georgina su godinama u vezi i imaju dvoje dece – Alanu Martinu i Belu Esmeraldu.