Adem je osvojio srce lepe slikarke

Adem Ljajić, proslavljeni srpski fudbaler vratio se u rodni Novi Pazar gde će nositi dres istoimenog kluba. Znali su Pazarci da dočekaju svog „ljubimca“ koji je potpisao ugovor na godinu dana. Jedini uslov da potpiše bio je da igra džabe.

Reprezentativac Srbije je karijeru započeo u Fudbalskom klubu Jošanica, a kasnije se pridružio beogradskom Partizanu. Iz Partizana odlazi u Fiorentinu. Posle tri godine u italijanskom prvoligašu, prešao je u Romu za 11 miliona evra. 2016. godine Roma ga je prodala Torinu. 2018. godine prešao je na pozajmicu u tuski Bešiktaš. Sledeće godine potpisao je ugovor vredan 6.5 miliona evra sa turskim klubom. Potom je potpisao za još jedan turski klub, Karagumruk, sa kojim je nedavno okončao saradnju i vratio se u rodni Novi Pazar.
On će biti veliko pojačanje za belo-plave, a to se vidilo na debiju za Novi Pazar.

Ljubavni život Adema Ljajića je uvek privlačio mnogo pažnje. Najveća podrška u karijeri mu je supruga Zubejda Dizdarević.

Bio je u dugogodišnjoj vezi sa Sofijom Milošević. Poznata manekenka se potom udala za Luku Jovića. Par je živeo zajedno u Italiji, dok je Adem nastupao za Romu. Sofija je često putovala u Ameriku na snimanja. Tako je Adem vešto izbegavao medije, zbog atraktivne izabranice bio je česta tema tabloida.

Pre pet godina mediji su objavili da su Adem i Sofija okončali trogodišnju vezu. Razlog je što su se previše udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Sofija je godinu dana kasnije uplovila u vezu sa Ljajićevim kolegom Lukom Jovićem. Sofija sa Lukom danas ima dvoje dece.

Adem je u međuvremenu započeo vezu sa slikarkom Zubejdom Dizdarević iz Novog Pazara. Oženio je slikarku i dobio dete.

Domaći mediji su objavili da je Zubejda rođena u Novom Pazaru, a likovnu akademiju završila u Skoplju. Radi kao nastavnica likovnog u osnovnoj školi. Iz prethodnog braka ima dve ćerke.

Adem i dalje pokušava da drži privatni život u tajnosti. Sa prelepom suprugom je objavio samo jednu fotografiju na društvenim mrežama.