Tuga: Žena fudbalera preminula nakon komplikacija od kancera tri meseca posle venčanja

Golman Derbi Kauntija, Džoš Vikers, nije nastupio ovog vikenda za svoj klub zbog tragičnog razloga – njegova žena preminula je samo tri meseca nakon njihovog venčanja. Džoš Vikers je bivši golman Arsenala.

Žena fudbalera je bolovala od kancera. Mladi 27-godišnji fudbaler je potpuno slomljen nakon tragičnih vesti.
Pisao sam i brisao sve toliko puta. Još ne mogu da nađem prave reči i mislim da ih nikada neću ni naći. U utorak je moja žena izgubila bitku protiv kancera – tužno je objavio Vikers, pa nastavio:

Laura je bila najsnažnija, najhrabrija i najdraža osoba koju sam ikada upoznao. Uprkos svemu što je prolazila, uvek je nastavljala da se smeši i nikada nije dala da je bilo šta omete da ima lep život.

Vikers da će zauvek pamtiti svoju suprugu.
Plakali smo, smejali se, igrali kroz sve zajedno. Cenim svaki momenat koji smo zajedno proveli od trenutka kada smo se upoznali do onog kada si mirno otišla na drugi svet. Znam da ćeš odozgo gledati na mene i nastaviti da me inspirišeš svakog dana. Hvala svima koji su podržali mene i obe porodice u ovom teškom vremenu. Zahvalan sam što imam takve prijatelje i porodicu – naglasio je Vikers.

Džoš Vikeri, golman engleskog fudbalskog kluba iz Darbija, tri meseca od sudbonosnog „da“ otkrio je da je njegova supruga preminula od kancera, piše „Daily Mail“.

Golman je 1. juna objavio da se venčao, a pre tri dana se oprostio sa suprugom.