Zimska baza popularnog para skrivena je u Alpima. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju na snegu.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger rešili su, pošto se zima polako bliži kraju, da što više slobodnih trenutaka provedu na snegu. U austrijskim Alpima su pre nekoliko godina napravili kuću i sada tu uživaju u skijanju. Snega još ima dovoljno.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnšajger uživaju na snegu, a njihova zimska baza krije se kod grada Vestendorfa u idiličnom Tirolu, blizu granice sa Nemačkom. Nedaleko od njihove kuće je i skijalište Kicbil. Ovo je sjajna prilika da nekad prva teniserka planete usavrši tehniku na terenu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, proslavljena teniserka i jedan od najboljih nemačkih fudbalera, vole da se takmiče među sobom. Iako su u penziji, i kopačke i reket odavno su okačili o klin, sportski duh im, očigledno, ne da mira.

Bastijan je jednom prilikom otkrio da vredno vežba kako bi suprugu konačno pobedio na teniskom terenu, dok Ana daje sve od sebe da postane što bolji skijaš. Bastijan se nekad ozbiljno bavio ovim zimskim sportom.

Za Anu bi bela staza mogla da bude i – modna pista. Anin stil je besprekoran, baš kao i figura. Anu viđamo u šik ski-kombinezonima vibrantnih neonskih nijansi kao što su jaka narandžasta ili upadljiva svetlozelena. Nema šanse da je ne primetite!

Zimski autfiti su se, reklo bi se po komentarima, dopali i njenim pratiocima na društvenim mrežama. Čisto da pomenemo, samo na Instagramu ih ima više od 3,3 miliona.