Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u noćnom provodu u Beogradu. (Video)

Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka na svetu, već neko vreme je u Beogradu sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Svako veče idu u provod u srpskoj prestonici. Fotografije iz jednog restorana su se brzo proširile na društvenim mrežama.

Ana i Bastijan su bili na grčkoj večeri. Ana je u jednom trenutku ispoštovala grčki običaj i lomila tanjire. Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić. Sudeći po fotografijama, Bastijan je oduševljen noćnim provodom u našoj prestonici.

Švajnštajger je poznat i kao veliki navijač crno-belih. Svaki put ako je u Beogradu, prisustvuje i košarkaškim utakmicama Partizana, a sve to vrlo rado deli i na Instagramu.

Iako je ovaj par poznat po svojoj mirnoj prirodi, pokazali su da i te kako umeju da se opuste – Bastijan je đuskao celo veče, dok je naša teniserka učestvovala u grčkom običaju – lomljenju tanjira.

Ana je želela da svom suprugu pokaže kako izgleda noćni život u Beogradu o kojem se priča svuda po svetu, a njemu se očigledno veoma dopalo, jer nije prestajao da igra tokom cele večeri.

Dok su drugi mahali zastavama drugih zemalja, Bastijan, srpski zet se naravno dohvatio „trobojke“.
Kako je nemački fudbaler mahao zastavom Srbije, Ana ga je snimala, međutim u jednom trenutku i ona mu je preotela zastavu.