Srpski reprezentativci zajedno sa ženama uživaju u Dubaiju

Srpski reprezentativci Nemanja Gudelj i Predrag Rajković, slobdone dane povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, iskoristili su kako bi odmorili u Dubaiju!

Gudelj je na odmor otišao sa suprugom Anastasijom, dok su Predrag i Ana Rajković u UAE stigli i sa sinovima Reljom i Tadijom.

Prilikom jednog zajedničkog obilaska grada društvo im je pravio i Munir El Hadadi, nekadašnji član Barselone koji trenutno nastupa za Las Palmas.
El Hadadi je marokanski reprezentativac koji je svojevremeno sa Gudeljom bio saigrač u Sevilji, dok je u Dubaji stigao sa devojkom Andreom Dalmau.

Anastasija i Nemanja Gudelj baškare se u Dubaiju. Nemanja i Anastasija se uvek trude da prilikom izlaska usklade čak i stajlinge.
Nije to ništa novo kada su u pitanju pevačica i fudbaler, čija se ljubav i emocija da primetiti na svakoj novoj fotografili ili snimku koji podele s javnošću.

Oni su ovom prilikom bili u crno-beloj kombijaciji, a Anastasijina majica na kojoj su ženske grudi sa znakom X preko privukla je veliku pažnju.
U Dubaiju je Anastasija srela bivšu devojku svog brata Veljka, nekadašnju manekenku Anu Rajković, sa kojom se i slikala u noćnom izlasku.

Ana Rajković je danas u braku sa golmanom reprezentacije, Predragom Rajkovićem i imaju dva sina, Relju i Tadiju.

Sa druge strane, Veljko sa Bogdanom čega trećeg sina Ilijana, dok već imaju starije naslednike Željka i Krstana.