Kako je Bastijan Švajnštajger zaprosio Anu Ivanović?

Bastijan Švajnštajger, suprug bivše teniserke Ane Ivanović, je u Bildovom podkastu prvi put pričao o tome kako je upoznao lepu Srpkinju i gde ju je zaprosio.

Na pitanje novinara kada ste prvi put sreli Anu i kada ste znali da je ona žena vašeg života- Bastijan je odgovorio.
Anu sam prvi put sreo u Njujorku. Upoznao nas je zajednički prijatelj, košarkaš Štefen Haman. Nisam u to vreme znao dobro engleski, pa sam više slušao Anu nego što sam ja govorio. Bio sam u defanzivi i gledao šta se sprema. Ubrzo sam shvatio da je Ana žena mog života. Imate taj poseban osećaj kada ste sa tom osobom i kada se zagledate duboko u njene oči, znate da je to ljubav. To mi se desilo sa Anom.

Na pitanje o Aninoj porodici odgovorio je:
„Kupio“ sam Aninu porodicu kada sam odleteo u Beograd i na srpskom zamolio njenog oca za njenu ruku.

Bastijan je i opisao kako i gde je zaprosio najlepšu teniserku.
U Londonu postoje mali parkovi koji su dostupni samo lokalnom stanovništvu. I onda sam tajno iznajmio park iz filma „Noting Hil“. Znao sam da je Ana radoznala i kada smo šetali, prošli smo baš pored tog parka i kapija je bila odškrinuta. Predložio sam joj da uđemo, na šta je pristala. Ušli smo, a onda sam je pitao da se uda za mene. Za nju je to bilo potpuno iznenađenje.

Novinare je zanimalo da li ponekad igraju tenis. Bastijan je morao da prizna, da igraju često i da nema nikakvu šansu da osvoji barem jedan set.
Kad Ana i ja igramo tenis, izlazim na teren 20 minuta ranije, radim vežbe, zagrevam se i lepim prste selotejpom da ne dobijem plihove. Onda pokrenem mašinu za loptice i udarim nekoliko puta. Zatim Ana dođe, obuje patike i meč počinje. I uvek mi da prednost 30:0. Onda kreće ludnica. S leva na desno, napred, pa nazad, to je brutalno. Uvek sam verovao da ću uspeti da je pobedim, ali to se ne dešava.
-Izgubim sa 6:1, 6:2, a nakon meča je obavezno pitam sa koliko mogućnosti je igrala, 70, 80 odsto? Ona se nasmeje i kaže sa 30 odsto. I ono što me najviše boli: kad završimo meč, ona ode u teretanu da istrči pola sata, kako bi imala osećaj da je odradila kompletan trening, a ja sam potpuno iscrpljen i moram nešto da popijem i pojedem. Nikad još nisam osvojio set protiv nje, ali imam cilj da barem jednom uđem u taj-brejk.

U domu Ane Ivanović i Bastijana Švanštajgera slave se dva Božića.
„Želimo vam srećne praznike i predivno vreme sa vašim porodicama i voljenima“, napisao je Švajnštajger na svom Instagramu.

Ana Ivanović je danas na svojim društvenim mrežama podelila delić atmosfere tokom pripreme Božićne trpeze i još jednom se pohvalila koliko je vešta u kuhinji.