Zavirite u porodični dom Biljane i Janka Tipsarevića.

Janko Tipsarević je rođen u Beogradu 1984-godine. On je bivši srpski teniser. Osvojio je 4 ATP turnira u singlu i jedan u konkurenciji parova. Osvojio je i 15 čelendžera, tri fjučersa i Otvoreno prvenstvo Australije za juniore. Zajedno sa saigračima iz reprezentacije osvojio je Salataru. Najbolji plasman na ATP listi ostvario je 2012.godine kada je zauzimao osmo mesto.

Janko Tipsarević odrastao je na Novom Beogradu, gde je napravio prve teniske korake. Ovaj deo prestonice toliko mu je prirastao za srce, da je tu nastavio da živi i posle povlačenja iz profesionalnog sporta. Za suprugom Biljanom, ćerkom Emili i sinom Noom danas uživa u jednom od najeksluzivnijih rezidencijalnih kompleksa, gde stanove, između ostalih, imaju i njegove kolege sportisti Ana Ivanović i Aleksandar Kolarov.

Dom Biljane i Janka prostran je i pun svetlosti. Svaki kutak otkriva da tu žive ljudi sa puno stila i ukusa. Zahvaljujući fotografijama koje Biljana ponekad podeli na Instagramu možemo osetiti delić ambijenta i atmosfere.

Dominira bela boja, koja prostoru daje posebnu dimenziju i dozu elegancije, a ponegde je dodatno ističu suptilni pastelni tonovi. Cvetni detalji i luksuzni komadi nameštaja prave jedva primetan kontrast minimalizmu koji preovladava u enterijeru, a sve je harmonično uklopljeno. Savršen sklad između komfora i elegancije.

Kao sve srećne porodice, Tipsarevići najviše vole da se okupe u dnevnoj sobi. Tu je glavna zvezda – veliki televizor. I dečje sobe su prava mala bajka. Emili ima svoj kutak pun igračaka, a pre par godina, dok je čekala da se porodici pridruži još jedan član, a ona dobije društvo za igru, pomagala je roditeljima u uređivanju Noine sobe.

Biljana Tipsarević je srpska je modna kreatorka. Rođena je u Novom Sadu 1983.godine. Karijeru televizijskog voditelja započela je na televiziji „Delta” iz Novog Sada, a zatim prešla na TV B92 gdje je imala i autorsku emisiju. Kroz rad u emisiji „Vrlo važni” ugostila je veliki broj poznatih ličnosti Srbije i regiona, ali i Evrope. U tom periodu pokrenula je i modni blog o najnovijim trendovima, ali i modnim savjetima i preporukama.