Ko je misteriozna lepotica iz Noletove lože? (Video)

Na mečevima polufinala i finala Završnog masters turnira u Torinu primećena je jedna nepoznata devojka. Sedela je u Novakovoj loži u društvu Novakove dece, Stefana i Tare, i direktorke Fondacije „Novak Đoković“ .

Reč je o važnoj ženi u životu porodice Đoković imajući u vidu posao koji obavlja. U pitanju je dadilja dece čuvenog para. Pisalo se ranije da je morala da ispuni brojne kriterijume da bi dobila ovaj posao što je razumljivo, a u te kriterijume spadaju poznavanje stranog jezika i pedagogije.

Jelena i Novak Đoković veoma su privreženi vaspitanju svoje dece. Dadilja sigurno sledi njihove metode u odgajanju Stefana i Tare koji su uživo gledali trijumf svog tate.

Nakon finala u Torinu zabeležene su veoma emotivne scene.

U porodici Đoković važi jedno bitno pravilo, o čemu je Jelena Đoković govorila na jednom panelu:
Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti.

Mlada dama je, tvrde upućeni, ispunila sva očekivanja. Diskretna je, kvalifikovana, poseduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom, govori nekoliko stranih jezika i, što je najvažnije, deli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali ni njene obaveze i očekivanja koja mora da ispuni nisu zanemarljivi. Zbog Novakovog „posla“ često putuje sa porodicom Đoković i neretko o Stefanu i Tari brine 24 sata dnevno.