Zavirite u porodični dom Marine Rajević i Duleta Savića

Dušan Savić i Marina Rajević Savić uživaju u skladnom braku četiri decenije. Zato i ne čudi što i njihov dom odiše harmonijom, srećom i toplom porodičnom atmosferom.

Mi smo se upoznali dok smo oboje bili veoma mladi. Sazrevali smo jedno uz drugo, imali smo slična interesovanja, zajedničke ciljeve, radovali se svakom novom danu. Harmonija se ne postiže lako i odmah. Život udvoje zahteva stalnu budnost i trud, osećaj za drugoga, pažnju, strpljenje i razumevanje. Nikada nismo imali potrebu da menjamo jedno drugo. Promene su dolazile neosetno, kao plod sazrevanja. Voleći jedno drugo, podsticali smo ono najbolje u nama ‒ rekla je jednom prilikom cenjena novinarka.

Marina svoje intervjue snima u svom domu i zato je javnost bila u prilici da vidi unutrašnjost kuće koja je uređena sa mnogo ljubavi i u skladu sa tradicijom. U prvom planu je nameštaj od drveta, koji prostorijama daje osećaj ušuškanosti, dok se na podu dnevne sobe, umesto klasičnog tepiha, nalazi ćilim.

U prvom planu su bogata biblioteka, ikone, kao i brojne umetnine koje je poznati bračni par sakupljao godinama.
Dule i Marina se trude da maksimalno ugode unucima koje su im podarili sinovi Vujadin i Uroš. Omiljeno mesto za fotografisanje im je okićeno badnje drvo.

Oko kuće je lepo uređeno dvorište. Tu porodica uživa za vreme lepih dana.

U prodaji se našla i knjiga o legendarnom fudbaleru Crvene zvezde, koja se jednostavno zove „Dule Savić“, dok je Marina Rajević Savić ranije objavila četiri knjige pod naslovom „Dok anđeli spavaju“, u kojima je objedinila razgovore sa ljudima koji su učestvovali u istoimenom televizijskom serijalu.