Zavirite u kuću Luke Modrića u Madridu

Luka Modrić je pre nekoliko godina kupio novu skupocenu vilu u Madridu. Madridski As zavirio je u 12 miliona vrednu nekretninu koja, između ostaloga, u svom sastavu ima devet spavaćih soba, masažni saolon, dvoranu za vežbanje i bazen.

Luka Modrić je jedan od najvažnijih igrača u istoriji Real Madrida. Malo je toga poznato o njegovom privatnom životu jer osvajač Zlatne lopte voli držati fokus na fudbalu. Luka je u braku s Vanjom Bosnić i imaju troje dece.

Modrićeva kuća je puno modernija i skuplja od stare. Koštala ga je oko 12 miliona evra, a posao je realiziran putem agencije Promora koja se bavi prodajom, kupnjom i iznajmljivanjem nekretnina u najluksuznijim predelima Madrida.

Novo imanje se proteže na 10.000 kvadratnih metara, od čega 2.700 otpada na samu kuću koja u svom sastavu ima i kino dvoranu sa 18 stolica, te vinski podrum i garažu u koju stane deset automobila.

Vila se nalazi u naselju La Moraleja severno od Madrida, gde žive fudbaleri ‘Kraljevskog kluba’ ali i druge poznate osobe.

Od ulaza hodnik vodi u dnevni boravak, kuhinju i salu gdje će osvajač Zlatne lopte, nagrade za najboljeg fudbalera sveta u 2018. godini, moći provoditi vreme s prijateljima i decom. U tom prizemlju se nalazi šest soba, ogromna kuhinja i prostorija za pranje veša.

Na spratu se pak nalaze sobe za goste i kancelarija s pogledom na vrt.

U potkrovlju je bioskop poslednje generacije sa stolicama za 18 osoba, a također i sala za priredbe. Tu je smešteno i dečje igralište od 80 metara kvadratnih s raznim sadržajem i televizorom.

Elitnom fudbaleru neće nedostajati prostorije za vežbanje. Modrić će na raspolaganju imati potpuno opremljenu teretanu te prostor za masaže, a također i garažu za 10 automobila.

Jedan od najlepših delova kuće je vrt s bazenom te terenom za igranje padela.

La Moraleja se nalazi u predgrađu Alcobendas, udaljenom 15 kilometara od Madrida.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije