Originalan potez Zagrepčana. Dinamo pozvao Modrića da se vrati i to papreno platio.

Luki Modriću, jednom od najboljih vezista svih vremena ovog leta isteče ugovor sa Madriđanima. Još nije poznato u kom pravcu će nastaviti karijeru.

Kapiten hrvatske reprezentacije ima primamljive ponude iz Saudijske Arabije, zovu ga iz Amerike, a ima ponudu i Reala. Luka još nije odlučio da li će završiti karijeru ili će prihvatiti ponudu Reala. Odlučio je da mu je porodica važnija od gomile novca koju nude Arapi i Amerikanci.

Luki Modriću ne manjka novca i ne želi da hrli negde samo da bi se još više opario.

Fudbalski portal „Goal“ pustio je tekst da postoji verovatnoća da Luka ostane u glavnom gradu Španije. Modrić želi da se penzioniše kao igrač Real Madrida u leto sledeće godine, kako se ističe, Real je bio iznenađen njegovom odlukom, ali sa obzirom na veliko iskustvo koje Luka ima, taj scenario nije nemoguć.

Postoji i druga opcija. Modrić na kraju sezone neće produžiti ugovor sa Madriđanima, ali neće ni napustiti klub kako bi karijeru nastavio u nekom drugom klubu. Opcija koja se predstavlja kao ideja o kojoj se uopšte nije razmišljalo značila bi odlazak 38-godišnjeg veziste u penziju.

Ali ovih dana pojavila se i nova opcija. Dinama iz Zagreba je pozvao fudbalera Luku Modrića da se vrati u njihove redove. Fantastična marketing ideja Dinama iz Zagreba! Čelnici zagrebačkog Dinama zakupili su celu stranu u uglednoj „Marki“ preko koje su pozvali fudbalera Luku da se vrati u njihove redove.

Dinamo je platio oglas u najtiražnijem sportskom listu u Španiji, madridskoj Marki. Oglas je objavljen preko cele treće strane gradskog izdanja i na šestoj strani nacionalnog izdanja tog dnevnog lista.

„Imalo bi smisla“, ispisano je na oglasu preko plavog dresa Dinama na kojem je utisnuta Modrićeva desetka.
Mnogi su oduševljeni ovakvim potezom. Ovo je Dinama koštalo 55 556 evra.

Luka želi da se takmiči na najvišem nivou, ali porodica mu je na prvom mestu i o tome već neko vreme razmišlja. Odluku još nije doneo.