Zavirite u kuću Bobe Živojinovića u Majamiju.

Kuća Lepe Brene i Bobe Živojinovića u Majamiju do sada bila je misterija za javnost, a nedavno su osvanule fotografije kako izgleda ova luksuzna vila.

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga, muzička zvezda, Lepa Brena, godinama unazad poseduju luksuznu vilu u Majamiju. Godinama su je skrivali od očiju javnosti, konačno su se pojavile fotografije na kojima se vidi svaki detalj ove kuće na moru.

Kuća Bobe Živojinovića, kako piše na jednom sajtu za nekretnine, prodata je 2010. godine za nešto više od 800.000 evra. Živojinovići nisu štedeli, a od pogleda na more koji ova kuća ima zastaje dah.

Kuća je sagrađena 1950. godine u tradicionalnom američkom stilu i prostire se na preko 200 metara kvadratnih. Osim bazena i dvorišta, na zvaničnom sajtu „Miami mls“ navodi se da kuća ima dva kupatila.

Podsetimo, fotografiju iz vile u Majamiju svojevremeno je objavio košarkaš Marko Jarić, uz opis „pozdrav iz Bobine kuhinje“.

Zvezda ove kuće je kuhinja. Dizajnirana je u minimalističkom stilu i kombinuje bele i crne tonove. Na sredini se nalazi takozvano kuhinjsko ostrvo za što lagodnije kuvanje.

Inače, Brenina i Bobina kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Majamiju. Komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić.

Pisalo se kako je Boba odbio da proda tu svoju vilu u Majamiju, i to Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi Viktoriji.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije