Supruga pokojnog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića se rasplakala u emisiji. Arijana otkrila nekoliko vrlo potresnih detalja.

U televizijskoj emisiji u Italiji Arijana Mihajlović je govorila o tome kako je prebrodila prvu punu godinu bez Mihe.

Ova 2023. je bila veoma teška, mnogo je bilo različitih emocija. U prvih nekoliko meseci nisam mogla da uradim ništa, a onda sam uz pomoć stručnjaka počela da tu tugu prihvatam. Nastavila sam da živim za moju decu, nastavila da odajem počast Siniši, koji je bio istinski borac i koji je voleo život.

U emisiji Arijana je dodala da su dani od otkrića leukemije pa da smrti bili teški.
Prvi put sam na odmoru na Sardiniji primetila da je malo umorniji nego inače. Dan posle teniskog meča sa prijateljem nije mogao da ustane iz kreveta, nije mogao da hoda više. Otišli smo u hitnu pomoć, ali nisu baš znali šta je.

Ženi je saopštio telefonom od čega boluje.
On je otišao u Bolonju (na preglede), pozvao me odande telefonom i rekao „Ljubavi, imam leukemiju“. Nisam znala šta da uradim, ostala sam nema. Rekla sam mu da ćemo zajedno kroz sve proći i taj prvi put smo bili veoma jaki i mislili smo da ćemo pobediti.

Arijana je pričala kako je tekao oporavak i lečenje, ali i o strahu kad se bolest vratila.
Tad sam se uplašila da ću ga izgubiti. Shvatila sam da je situacija veoma ozbiljna. Urađena je i druga transplatacija, ali bezuspešno.

Doktori su obavestili suprugu da više ne mogu ništa da urade da bi spasili „Mihu“.
Doktori su mi rekli da su uradili sve što je u njihovoj moći i da spasa više nema. A ja sam se sa decom dogovorila da Siniši to ne kažemo. Poslednjih mesec dana smo živeli znajući da može da umre svakog dana. Rekao mi je „Izvini što ne mogu da vidim kako nam deca odrastaju i stare“. Te četiri godine su bile razarajuće, imala sam šokove od onoga što sam viđala po bolnicama, videla sam i užas u Sinišinim očima. Još uvek pokušavam da se oporavim od tih trenutaka i čak i sada, noću, vraćaju mi se slike onoga što sam videla.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. i to okružen ljubavlju supruge, dece i najbližih prijatelja.

U tom trenutku smo svi bili uz njega – otkrila je Arijana, dodajući – Stajali smo oko kreveta, on je disao teško. Uzela sam ga za ruku i rekla mu „Ja ću se starati o deci“. Čim je čuo te reči, poslednji put je uzeo vazduh… Bilo je to tako strašno, ali smo, nekako, svi oko njega, osetili veliku snagu i… pokuljale su i suze. Nikada nisam dozvolila sebi da me Siniša vidi kako plačem. Bila sam njegova stena. Sada se i moja deca mnogo trude da sve to prevaziđu, nisu se zatvorila u sebe. Postaju jača, žele da pokažu svom ocu da i oni to mogu – zaključila je Arijana Mihajlović.

Arijana se rasplakala tokom priče o svom suprugu.
To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje – rekla je Arijana, dodajući:

Nastavljam da živim za moju decu i da tako odajem počast Siniši, koji je bio veliki borac i koji je život voleo veoma, veoma. Želim da se sećam mog muža sve vreme. Bila je to velika ljubav i zaista sam srećna, i pored toga što nam se desilo.