Rukometaš Vuk Lazović se celog života trudi da ne obruka pokojnog oca.

Danilo Lazović, bard našeg glumišta, je preminuo 2006.godine u 54. godini života. Ostavio je iza sebe četvoro dece. Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, dok najmlađi Miloš sa mamom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

Vuk Lazović je rođen 1988. godine u Beogradu. Kao dečak je počeo da trenira rukomet u Partizanu. Izgradio je uspešnu rukometnu karijeru.
Čekivao je poziv selektora srpske reprezentacije ali pošto ga nije dobio odazvao se na poziv selektora Crne Gore. Za reprezentaciju je odigrao 42 utakmice i postigao 32 gola.

Vuk Lazović se oženio svojom vršnjakinjom, rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, sa kojom je dobio sina Luku. Porodična baza im je u Podgorici.

Vuk i Barbara, koja je posle udaje uzela prezime Lazović, upoznali su se 2009. godine, dok su oboje igrali u Zaječaru. Posle dva meseca druženja priznali su jedno drugom da su zaljubljeni i to je bio početak ljubavne priče koja i danas traje.

Venčali su se u restoranu na Avali. Venčanju je prisustvovalo više stotina zvanica. Za organizaciju je bila zadužena Vukova sestra Jelena, dok je mlađa Milena, prvakinja države u plesu, pomogla mladencima da uvežbaju korake za prvi ples.

Otac Danilo, nažalost, nije dočekao najsrećnije trenutke svoje dece, a sin Vuk je, posle venčanja, emotivno poručio:
Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije