Unuka Siniše Mihajlovića ljubi i grli dedinu sliku

U domu fudbalske legde Siniše Mihajlovića uvek je vladala topla i porodična atmosfera. Njegovi najbliži nisu ga zaboravili. Svoju ljubav prenose i na nove generacije.
Arijana Mihajlović, žena Siniše Mihajlovića, uvek je bila najveća podrška svom suprugu. Sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom bili su mu ogromna podrška ne samo na terenu već i u životu.

Osvanuo je snimak iz porodične kuće Mihajlovića. Arijana je podelila sliku na kojoj Sinišina mala unuka, Violante koja ima svega godinu ipo grli i ljubi dedinu sliku. Najmlađi član porodice Mihajlović bila je Sinišina mezimica. Koliko joj deda nedostaje videli smo u par navrata na društvenim mrežama.

Sliku je snimila i objavila baka Arijana. Ona je ispod slike napisala stihove poznaze italijanske pesme „Zagrli me čvršće“. Na ovu sliku nisu ostali imuni ni pratioci najveće ljubavi Siniše Mihajlovića.

Unuke sigurno sluša priče o svom deki . Učena je da neguje tradiciju i očuvanje porodičnog stabla. Siniša Mihajlović, jedan od najvećih fudbalera u istoriji, napustio nas je 16. decembra 2022. godine posle velike borbe sa leukemijom.

Naslov velikog intervjua, jednog od poslednjih koje je dao glasio je U životu sam imao i prošao sve. O svojoj porodici je rekao:
„Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo… Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota”, deo je intervjua Siniše Mihajlovića.

Malu Violante često porede sa dedom i govore da je njegova slika i prilika.
Unuka Siniše Mihajlovića sa mamom Virdžinijom redovno je na utakmicama dok igra njen suprug fudbaler Alesandro Voljako, gde pomno prati utakmice, a jednom prilikom zamalo je ukrala šou tati.

Violante je pre par meseci bila zvezda utakmice u Đenovi, za koju igra Voljako. Ona je u jednom trenutku istrčala na teren, čime se ponosna mama pohvalila na Instagramu.

„Dan koji nikada nećemo zaboraviti. Hvala ti, tata, za sve emocije koje si nam dao“, napisala je Virdžinija Mihajlović pored zajedničke fotografije koja je raznežila njene pratioce.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije