Dule Vujošević zaplakao u emisiji uživo! Pogodila ga je slika Dejanovog sina. (Video)

Dejan Milojević, košarkaški trener, kojem je zadnji posao bio onaj pomoćnog trenera Goldon Stejt Voriorsa, preminuo je u 46. godini od posledica srčanog udara.

Dejan Milojević je doživio infarkt tokom timske večere. Odvezen je u bolnicu. Prve informacije govorile su da je stabilno, ali nažalost završilo je tragedijom.

Milojević je u Srbiji i Crnoj Gori, ali i gde je god igrao i trenirao, bio omiljen zbog požrtvovnosti, predanosti i vedrog duha. Zato ga oplakuju od Srbije do Amerike.

Njegova smrt je rasplakala i legendarnog trenera Duška Vujoševića.
Bivši trener Partizana je u televizijskoj emisiji Probudi se na televiziji Nova kroz suze govorio: „Jučer poslije dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: ‘Jesi li čuo za Milojevića?’ Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje hoće li preživjeti“, rekao je Vujošević i nastavio:

„Bio sam zaprepašten. Ispostavilo se da do operacije mozak sat i po vremena nije imao dotok kisionika, da je to eksplodiralo. Kako da vam kažem, užasna vest… Kada sam vidio, neko mi je poslao sliku… Njegov sin, ovaj… Stavio je na mrežu sliku s ocem sa zen porukom: Bio si mi sve“, rekao je Vujošević i onda više ništa nije mogao izgovoriti.

Inače, Vujošević je ranije bio trener Milojeviću dok je sedio na klupi Partizana.