Šokantan potez Kristijana Ronalda. Tužio bivši klub.

Kristijan Ronaldo je tužio svoj bivši klub Juventus. Razlog tužbe je navodno dug od 19,9 miliona evra koji je nastao tokom pandemije.
Ronaldovi advokati su već predali tužbu kako navode italijanski mediji. U pitanju je novac koji mu nije isplaćen dok je trajala pandemija korona virusa. Taj iznos mu je bio zagarantovan ugovorom.

Svi igrači Juventusa su pristali da se isplata odloži do kraja pandemije. Pristao je i Ronaldo. Pandemija je prošla, a Ronaldo taj novac nikad nije dobio.

Isti je slučaj bio i sa Argentincem Paolom Dibalom. Dibala je uspeo da nađe zajednički jezik sa Juventusom. Portugalac presavio tabak.

Zanimljivo je da Kristijano Ronaldo sada zarađuje 200.000.000 evra, a sad je tužio bivši klub zbog 10 puta manjeg duga!

Za Juventis nikako da se završe problemi. Najpre je Leonardo Bonući odlučio da tuži kluba, a sad je to uradio i Kristijano Ronaldo.

Ronaldo se sprema da novac traži pravnim putem. Da stvari budu gore za Juventus, čelnici kluba imaju saslušanje pred Arbitražnim sudom zbog finansijskih malverzacija – navodi se u tekstu italijanske „Republike“.

Portugalac je dres velikana iz Torina nosio od 2018. do 2021. godine. U tom periodu odigrao je 98 utakmica i postigao 81 gol.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije