Barak Bahar tužio Crvenu zvezdu!

Barak Bahar je predao tužbu FIFA protiv Crvene zvezde, potvrđeno je izraleskom portalu „One“.

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Posle izgubljenog Večitog derbija Barak Bahar se rastao sa Crvenom zvezdom. Iz Crvene zvezde su tvrdili da je rastanak dogovoren i da je sve prošlo u prijateljskom dogovoru.

Posle tužbe izgleda da nije sve prošlo u prijateljskom tonu.

Izraelski portal One, prenosi da je Bahar predao tužbu FIFA u kom zahteva milionsku odštetu. Bahar je tužbu predao zajedno sa svojim saradnicima – Gajom Sarfatijem, Gajom Vizingerom i Adamom Dejvidom.

„Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA“, navedeno je na portalu „One“.

Početkom godine bilo je najava tužbe ali iz Ljutice Bogdana poručivali da imaju dogovor sa Izraelcem i da znaju kakve obaveze imaju, kao i da će ga plaćati dok ne nađe novi klub.

Uprkos tome stigla je tužba. Negde je zapelo. Bahar je odlučio da svoju zaradu potraži preko FIFA arbitraže. Bivši trener Makabija iz Haife je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri godine i on mu je omogućio da se obrati svetskoj krovnoj fudbalskog organizaciji oko svoje plate koju treba aktuelni srpski šampion da mu isplati.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije