Fudbaler Al Nasra, Kristijano Ronaldo, uložio je ogroman novac u nekretnine. Sve pršte od luksuza, ali poslednja koja je u izgradnji biće dijamant u njegovoj kruni.

Ronaldo gradi kuću u mestu Kinta da Marinja, udaljenom 30-ak kilometara od Lisabona. Po pisanju štampe kuća če koštati najmanje 21 milion evra. Pošto građevinski radovi traju više od tri godine, što izuzetno nervira komšije koji su siti buke i prašine.

Radi se 3 godine. Kuća je toliko velika da liči na bolnicu – rekao je Kristijanov komšija.
Radovi će trajati još najmanje godinu dana. Dosta nam je. Ulica u kojoj živim je zatvorena već nekoliko meseci, bašta mi je puna prašine. Sve zbog piramide faraona Ronalda.

Kako prenosi Semana.es. radovi su trebale biti završeni mesec dana posle pobune komšija, ali nisu. Radovi su i dalje u toku.
Objekat će imati garažu u kojoj Kristijano Ronaldo može da drži do 20 automobila, imaće jedan zatvoreni i jedan otvoreni bazen, teretanu i teniski teren.

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez planiraju da se po završetku karijere portugalskog fudbalera usele u kuću u Kvinti da Marinji.

Kristijano Ronaldo već poseduje nekoliko nekretnina koje vrede više desetina miliona evra. Nekretnine su rasute širom sveta. Od Njujorka do Dubaija, ali je najveći broj svojih kuća i stanova koncentrisao u Španiji i Portugaliji.

Kristijano takođe poseduje i sedmospratnicu u Funšalu na Madeiri, gde žive njegova majka Dolores (66) i brat Hugo nakon što ga je kupio pre dve godine.

Kristijano Ronaldo, zajedno sa partnerkom Georginom i njegovo četvoro dece, poseduje luksuznu vilu u Torinu u Italiji iz vremena kada je bio u Juventusu. Ima i vilu vrednu 4,8 miliona funti na imanju tvrđave La Finca u blizini Madrida.

Kuća u Kinti de Marinji je poslednja imovina koja je dodata njegovoj kolekciji. Bez obzira na proteste komšija očekuje se da građevinski radovi budu gotovi tek krajem sledeće godine.