Ljubavni život Teodore Džehverović često je tema rasprava na društvenim mrežama. Da li su u emotivnoj vezi ona i Matic Rebec?

Medijski fokus poslednjih nedelja usmeren je na pevačicu Teodoru Džehverović i njenu navodno srećnu vezu sa košarkašem Maticom Rebecom.

Nakon što je završila svoju emotivnu vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, ljubavni život Teodore Džehverović često je tema rasprava na društvenim mrežama.

Oni su do sada ostali ćutljivi po pitanju svoje romanse. Njihove objave na društvenim mrežama pokreću sve veće spekulacije.

Teodorina najnovija objava na Instagramu izazvala je burne reakcije i podigla prašinu među njenim pratiocima. Objavila je fotografiju ogromnog buketa ruža koji je stajao pored njenog kreveta. U opisu fotografije, pevačica je napisala „Samo ovakva jutra želim“.

Već mesecima Teodoru Džehverović povezuju sa slavnim košarkašem Maticom Rebecom. Oni do sada nisu podelili nijednu zajedničku fotografiju. Mnogi su primetili da redovno objavljuju fotke sa istog mesta.

Matic i Teodora su ručali u jednom restoranu u Hrvatskoj. Podelili su fotografije mora tokom romantičnog zalaska. Jasno se vidi da su na istoj lokaciji.

Da li su zajedno i u emotivnoj vezi saznaćemo uskoro. Ljubav je teško sakriti.