Sraman potez portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda (Video)

Kristijano Ronaldo (39), jedan je od najboljih fudbalera svih vremena. Prošlu godinu je završio kao najefikasniji fudbaler sveta.

U susretu koji je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa ekipa Al Hilala je pobedila Ronaldov Al Nasr sa 2:0. Sergej Milinković-Savić bio je strelac vodećeg gola za Al Hilal.

ESP: Al Nassr-Benfica. Algarve Cup Cristiano Ronaldo of Al Nassr during the Algarve Cup match, between Al Nassr and Benfica played at Algarve Stadium on July 20 2023 in Faro, Spain. kpng Copyright: xAntonioxPozox/xPressinphotox PS_2307020_008

Od dolaska u Saudijsku Arabiju Ronaldo ne može sa svojim saigračima da pobedi najvećeg rivala. I sinoć je posle meča bio frustriran i uradio je nešto što je zgorzilo i razočaralao mnoge.
Naime, jedan od navijača je pred njega bacio dres Al Hilala dok je Portugalac išao u svlačionicu. Fudbalski superstar je brzo pokupio dres sa zemlje i onda njime obrisao svoj penis, što se jano vidi na snimku koji je „zapalio“ internet.

I to nije sve! U nekoliko navrata je gestikulirao ka sudiji Tori Penso, inače ženi, da napusti teren, očigledno nezadovoljan njenim odlukama i žutim kartonom koji mu je dodelila!

Mnogi smatraju da se Ronaldo i te kako obrukao primitivnim ponašanjem.

Malo je reći da se Ronaldo obrukao i da će zbog ovog poteza morati da se izvini, pošto fudbalskoj legendi nikako ne priliči da se ovako ponaša zbog poraza.