Sraman potez portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda (Video)

Kristijano Ronaldo (39), jedan je od najboljih fudbalera svih vremena. Prošlu godinu je završio kao najefikasniji fudbaler sveta.

U susretu koji je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa ekipa Al Hilala je pobedila Ronaldov Al Nasr sa 2:0. Sergej Milinković-Savić bio je strelac vodećeg gola za Al Hilal.

ESP: Al Nassr-Benfica. Algarve Cup Cristiano Ronaldo of Al Nassr during the Algarve Cup match, between Al Nassr and Benfica played at Algarve Stadium on July 20 2023 in Faro, Spain. kpng Copyright: xAntonioxPozox/xPressinphotox PS_2307020_008

Od dolaska u Saudijsku Arabiju Ronaldo ne može sa svojim saigračima da pobedi najvećeg rivala. I sinoć je posle meča bio frustriran i uradio je nešto što je zgorzilo i razočaralao mnoge.
Naime, jedan od navijača je pred njega bacio dres Al Hilala dok je Portugalac išao u svlačionicu. Fudbalski superstar je brzo pokupio dres sa zemlje i onda njime obrisao svoj penis, što se jano vidi na snimku koji je „zapalio“ internet.

I to nije sve! U nekoliko navrata je gestikulirao ka sudiji Tori Penso, inače ženi, da napusti teren, očigledno nezadovoljan njenim odlukama i žutim kartonom koji mu je dodelila!

Mnogi smatraju da se Ronaldo i te kako obrukao primitivnim ponašanjem.

Malo je reći da se Ronaldo obrukao i da će zbog ovog poteza morati da se izvini, pošto fudbalskoj legendi nikako ne priliči da se ovako ponaša zbog poraza.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije

Povezani postovi