Šok izjava presednika! Udario na mrtvog navijača!

Grčka policija i dalje traži ubicu navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa. On je ubijen prilikom obračuna navijača sa huliganima Dinama iz Zagreba u četvrti „Nova Filadelfija“ u Atini.

Kako piše portal „Newsit“, policija i dalje traži grupu od 20 osumnjičenih za napad na grupu Grka u kojoj je bio Mihalis Kacuris. Policija je došla do novih podataka. Saznali su da je grupu predvodio vođa hrvatskih huligana poreklom iz Bosne i Hercegovine, a čiji su podacii poznati policiji.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović kaže da huligani Dinama, koji su u zatvoru u Grčkoj, zbog ubistva navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa nemaju čak ni vodu. Objasnio je zašto umro pomenuti navijač.

U grčkim zatvorima je već mesec dana 105 pripadnika navijačke grupe „Bed Blu Bojs“ nakon što je u sukobima sa navijačima AEK-a u Atini ubijen navijač tog atinskog fudbalskog kluba.

Predsednik Hrvatske kaže da je Mihalis umro jer je odbio prvu pomoć, pošto se plašio da će završiti u zatvoru.
Jedan Grk je ostao bez života, evidentno zato što je odbio prvu pomoć koju bi dobio, ali nije hteo jer se plašio da ne završi u zatvoru i čovek je iskrvario. Ko ga je ranio? Nemamo pojma. Nijedan Grk nije završio u zatvoru? Kako je moguće? To je vladavina prava? Oni su se razbežali, a Hrvati i hrvatski građani su ostali tamo. Sedam ljudi je ranjeno, tih Hrvata huligana. To su isto nekakva ljudska tela. To nije biomasa – kazao je Milanović.