Najlepši par Vimbldona-Stefanos Cicipas i Paula Badosa. Paulina izjava o seksu zaludela Britance.

Nestašni Grk i prelepa Špankinja se nisu proslavili na Vimbldonu. Sad je u Torontu objavljena vest da je zbog devojke Cicipas otpustio oca i angažovao novog trenera. U međuvremenu su novopečeni teniski verenici Stefanos Cicipas i Paula Badosa dobili su nepristojnu ponudu.

Grčki teniser Stefanos Cicipas i njegova koleginica španska teniserka Paula Badosa najveću pažnju privlače van terena. Za vreme Vimbldona na konferenciji za medije, Paula Badosa, otkrila je sve o seksi snu u kojem je akter njen sadašnji dečko.

„Iznenađujuće, jer ja nikad ne sanjam tenisere, ali sam njega sanjala te noći, da smo oboje osvojili Australijan open. Onda je bilo kao da smo imali veoma romantičan trenutak, ali neću da objašnjavam. Samo ću to ostaviti tako“-nasmijala se Paula.

To je bilo dovoljno da zagolica maštu novinarima, te britanski mediji ne prestaju da pišu o teniskom paru.

Nakon što su svoju ljubav objavili celom svetu stigla im je ponuda od jednog sajta za odrasle. Majk Ford, potpredsednik tog sajta, ponudio im je novac u zamenu za nekoliko zajedničkih „kućnih snimaka“ koji bi bili objavljeni na tom sajtu. Ponuda je na stolu, a čeka se njihov odgovor.

Od trenutka kad su objavili vezu rezultati im nisu sjajni. Zbog toga su dobili bezbroj negativnih komentara čak i uvredljivih. Slavnim sportistima bi ipak mnogo bolje bilo da detalje iz privatnog života zadrže tamo gde im je i mesto – u privatnosti.

Cicipas i Badosa ne kriju svoju romansu, ali očigledno plaćaju visoku cenu za to.