Brat Nikole Jokića udario navijača! (Video)

Brat NBA zvezde Nikole Jokića, Strahinja Jokić, imao je sukob sa jednim navijačem posle sinoćnjeg meča Denvera i LA Lejkersa. O incidentu u kojem je u glavnoj ulozi brat asa Denvera bruji cela Amerika.

Pojavio se snimak na kojem se vidi kako Nikolin brat silazi i udara čoveka u publici! Strahinja je bio u društvu drugog brata, Nemanje. Kraj njih sedela je i Natalija supruga Nikole Jokića sa ćerkicom Ognjenom.

NBA liga najavila je istragu tog događaja, te će se u narednim danima znati i epilog.

Strahinja i Nemanja Jokić i ranije su znali da skrenu pažnju na sebe žustrim navijanjem. O braći Jokić stalno se priča zbog njihovog vatrenog navijanja za Nikolu, okršajima s onima koji se ogreše o njega i žara s kojim slave njegove uspehe.

Strahinja Jokić je voljen i popularan u Denveru. Rođen je 1982. godine, a i sam se bavio košarkom.

Stahinja je već imao problema sa zakonom. Osumnjičen je za nasilje nad jednom ženskom osobom. Optužen je za napad drugog stepena. Izjasnio krivim po dve tačke i dobio je odloženu kaznu.

Kako piše sajt „Esenšeli Sports“, razlog zbog kojeg se dogodio napad je što je navijač navodno nešto loše pričao o Nikoli Jokiću, a kako su braća košarkaša zaštitnički nastrojena prema popularnom Džokeru, došlo je do obračuna.

Sajt navodi da bi NBA liga mogla da pokrene istragu u vezi sa čitavim incidentom i da bi braća Jokić mogla da budu kažnjena suspenzijom iz dvorane. To znači da određeni period ne bi mogli da prisustvuju utakmicama mlađeg brata.