Trener Lećea udario fudbalera Verone

Posle utakmice između Lećea i Verone dogodio se jedan ogroman skandal, koji je uzdrmao čitavu italijansku javnost.

Trener Lećea Roberto Daversa je po završetku meča udario glavom napadača Verone, Tomasa Henrija koji je završio na zemlji.
Ono što je mnoge iznenadilo, jeste odluka sudije. Glavni arbitar meča Danijele Ćidi pokazao je crveni karton fudbaleru Verone, dok je trener Lećea prošao nekažnjeno…

Sada je na potezu Fudbalski savez Italije, kao i Sudijska komisija, a gotovo je izvesno da će trener Verone žestoko „nadrljati“, sada nam ostaje da vidimo i na koji način..

Leće je u saopštenju na klupskom sajtu napisao da ne odobrava ono što je njegov trener uradio jer se kosi sa principima i vrednostima sporta.
Henri je bio u sukobu sa defenzivcem Lećea Marinom Pongračićem nakon završetka meča, kada je D’Aversa prišao i srušio Henrija udarcem glavom.
Nisam želeo da moji igrači budu isključeni jer nas čekaju važni mečevi. Pokušao sam da ih razdvojim i onda se dogodio incident. Već sam se izvinio Veroni, kao otac troje dece, želim svima da se izvinim – izjavio je D’Aversa posle meča.

Henri je na Instagramu napisao da je „ogorčen“ što je dobio crveni karton, „zato što je samo verbalno reagovao na udarac u glavu“.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije