Sergej Milinković Savić ljubi prirodnu lepoticu koja pojavom oduzima dah

Sergej Milinković Savić je standardni član fudbalske reprezentacije Srbije. Posle dugogodišnjeg igranja u Italiji za ekipu Lacija, sada fudbal igra u Saudijskoj Arabiji.

Najveća podrška mu je verenica Natalija. Natalija je vanserijska prirodna lepotica, a mnogi kažu da je ujedno i najlepša žena fudbalera, a često pišu i da izgleda poput supermodela, što nije daleko od istine. Ova lepotica savršenog tela ipak nekako odstupa od klasične devojke fudbalera. Ne voli da deli mnogo detalja o svom privatnom životu. Ali zna se da voli more, putovanja i, naravno našeg fudbalera!

Svega nekoliko dana pred početak Mundijala u Kataru, Sergej Milinković Savić je dobio najlepšu i najodgovorniju životnu ulogu – postao je otac.
Ponosti tata je vest da je postao otac zatekla u Kataru. On je objavio na društvenim mrežama radosne vesti, a tom prilikom je otkrio i da su devojčici dali ime Irina. Irina je istinska kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

O njihovoj priči se jako malo zna jer od prvog dana zabavljanja, pa do danas, svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti.

Sergej je godinama u vezi sa Natalijom Ilić koju je nedavno i verio, a mnogi kažu da je ona najlepša žena fudbalera na našoj javnoj sceni.
Mladi par koristi svaki slobodan trenutak za putovanja, pa tako Natalija često objavljuje različite fotografije na Instagramu, dok mnogi komentarišu da izgleda poput svetskih top modela.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije