Ceo život voli samo jednu ženu. Saša Đorđević 28 godina voli ovu lepoticu.

Ljubavna priča čuvenog Saše Đorđevića je filmska i jedna koja je prepuna romantičnih detalja. Aleksandar Saša Đorđević je jedan od najboljih plejmejkera srpske i jugoslovenske košarke svih vremena. Aleksandar Saša Đorđević je uvek bio skroman i prizeman, te ga zbog toga ljudi još više vole.

Uporedno uz karijeru je gradio i ljubav. Ceo život voli samo jednu ženu. Od trenutka kad ih je upoznao zajednički drug, Nebojša Ilić, nisu se razdvajali. Aleksandra Seka Đorđević mu je podarila dve ćerke -Tesu i Taru.

Prvi susret se odigrao u kafiću na Vračaru, gde je Aleksandar primetio prelepu devojku koju su prijatelji nazivali Seka. Razmenili su poglede i osmehe, nakon čega su se upoznali. Brzo se zaljubio u nju, iako su mu pripreme s Partizanom i reprezentacijom bile izazovne u tom periodu.

Često sam dolazio sa društvom u kafić na Vračaru, gde sam jedne večeri video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme sa Partizanom i reprezentacijom ‒ priznao je svojevremeno trofejni košarkaš.

Zaštitni znak supruge Saše Đorđevića je kratka crna kosa i širok osmeh. Ona je jedna od najpoželjnijih i najlepših žena naših sportista.

Par se venčao u julu 1997. godine, a nakon četiri godine dobili su ćerku Taru, a nekoliko godina kasnije i ćerku Tesu.

Njih dvoje su proputovali ceo svet zajendo i živeli u mnogim gradovima širom sveta. Zajedno su prošli kroz najbolje trenutke njihovog života, kao i kroz one manje lepe, ali se nikada nisu rastali. Aleksandar i Seka su dokaz da istinska ljubv postoji i da je nesalomiva.

Sale i Seka svoju privatnost čuvaju daleko od medija, te se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno u javnosti.