Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi drugu

Mlađi brat Novaka Đokovića, Marko u Srbiji nije bio srećan. Srbiju je napustio jer nije bio srećan što ga upoređuju sa Novakom, a nije ga ni ljubav zadržala u domovini.
Marko Đoković je bivši srpski teniser i mlađi brat najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. Rođen je 20. avgusta 1991. u Beogradu.

Dragana Mićalović srpska je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Rođena je u Leskovacu 3. marta 1991.godine. Ćerka je srpskog glumca Dragana Mićalovića i Milice Mićalović, koja je po zanimanju frizerka. Ima dve starije sestre — Mirjanu i Slobodu, koja je takođe glumica.

Marko se najmanje eksponira u javnosti i jedan je od trojice braće kome očito najviše prija život van fokusa javnosti.
Marko je život izgradio daleko od Srbije. Živi u suncem okupanoj Marbelji. Tu radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i svoju ljubav.
Marko je već sedam godina je u ljubavi sa modnom diznajnerkom Letisijom Tesari.

Marko… Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… ne znam odakle da počnem… jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se… ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem.
Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je brazilska lepotica jednom prilikom.

Pre Letisije Marko je bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović.
Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem – rekla je Dragana . Dragana i Marko su se često zajedno pojavljivali na javnim događajima.

Veza nije dugo potrajala. Marko je tada još redovvno igrao. Raskinuli su zbog česte razdvojenosti. Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana je i danas prijatelj porodice Đoković.

Posle Marka, Dragana je bila u ljubavi s biznismenom Stevanom Purićem. Stevan Purić je bio u braku sa Jovanom Filipović sa kojom ima troje dece.

Dragana i Stevan rastali su se 2021. godine. Dragana je jedna od naših najzgodnih glumica. Ona je zasad sama mada mediji u Srbiji pišu da je u vezi sa advokatom Uglješom. Dragana nije htela da potvrdi pisanje srpskih medija.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije