Koji košarkaš večitih rivala ima najveću lepoticu uz sebe?

Sportisti su uvek bili miljenici devojaka. Još kada su deo poznatog kluba, kao što je Partizan ili Crvena zvezda, to je samo još jedan poen više za njih.
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet su majstori svog zanata. I na privatnom planu im sjajno ide. Svi imaju lepu devojku ili ženu uz sebe. Stvar je samo ukusa koja je lepša i bolja.

Mi vam dajemo 4 slike devojaka i to dve igrača Crvene zvezde a dve igrača Parizana. Vi nam u komentar napišite koja je po vama najlepša.

Nemanja Nedović je dugi niz godina u skladnoj vezi sa Minom Milutinović. Oni su u braku i imaju ćerkicu Taliju. Mina izgleda fantastično.

Miloš Teodosić je u skladnom braku sa Jelisavetom Orašanin. U braku su dobili ćerku Petru i sina Bogdana. Jelisaveta je poznata glumica. Jelisaveta je u top formi, a njenu izvajanu figuru često možemo viditi na društvenim mrežama.

Uroš Trifunović je u vezi sa atraktivnom Bojanom Drobnjak. Novopečeni par uživa u ljubavi. Za Bojanu kažu da izgleda kao milion dolara.

Danilo Anđušić je u braku sa Ivanom Anđušić Maksimović. Ivana je rodila u braku dva prelepa dečaka. Ivana je poznata strelkinja sa zavidnom karijerom. Ima olimpijsku medalju. Uz to što je ponosna majka njena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim.