Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske ostavio ženu i troje dece. Najplaćeniji trener na svetu ima buran ljubavni život.

Kroz dodatne kvalifikacije na Olimpijske igre plasirala se rukometna reprezentacija Hrvatske. Ogroman udeo u uspehu Hrvata ima Islanđanin Dagur Sigurdson. Islanđanin Dagur Sigurdson je nedavno preuzeo selektorsku dužnost.

Hrvatska je treća reprezentacija koju je ovaj iskusni 50-godišnjak odveo na Olimpijske igre. Pre Hrvatske to su bili Nemačka i Japan.

Dagur Sigurdson je bio najplaćeniji trener na svetu. U Japanu je zarađivao milion evra godišnje.

O karijeri Islanđanina Dagur Sigurdsona se puno toga zna. Njegov privatni život u poslednje vreme izaziva sve veću pažnju.

Važio je za vernog i porodičnog čoveka. Ingibjorg Palmadotir, bivšu suprugu je upoznao još dok su išli u osnovnu školu. Zaljubili su se, venčali i dobili dve ćerke i sina. I dok su svi verovali da je njihov brak u mirnoj luci, njihov brak se 2022. godine iznenada raspao.

Zbog bivše prve misice Islanda, Dagur je suprugu i troje dece ostavio. Dagur je suprugu i troje dece ostavio zbog Ingun Sigurpasdotir. Ona je poslovna dama i direktorka marketinga u jednoj velikoj kompaniji.

Dagur i Ingun su u vezi nešto duže od godinu dana. Na društvenim mrežama često dele zajedničke trenutke.