Ovo se čekalo! Nikola Jokić predvodi 16 veličanstvenih!

Svetislav Pešić, selektor Srbije saopštio je spisak igrača za Olimpijske igre. Na tom spisku je i ime Nikole Jokića.

Ovo se čekalo! Selektor Srbije Svetislav Pešić saopštio je spisak od 16 imena igrača za Olimpijske igre u Parizu. Na njemu je i ime prve zvezde NBA lige Nikole Jokića!

Svetislav Pešić objavio je nešto širi spisak. Na spisku je 16 igrača. Spisak će biti skraćen u narednom periodu. Na spisku se nalaze: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Iznenađenje je da na spisku nema Stefana Jovića. Stefan je bio vrlo značajan igrač na Mundobasketu. Saznajemo da je Jović odlučio da je završio sa igranjem za Orlove.

Okupljanja reprezentacije zakazano je za 24. jun. Prve provere su iza zatvorenih vrata. Orlovi će igrati protiv Holandije i Turske.

Prvi zvanični prijateljski meč tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim sledi put u Abu Dabi, gde će se Orlovi sastati sa Australijom 16. jula i reprezentacijom SAD dan kasnije.

Put Lila, tim Srbije kreće 24. jula, a pre toga će odmeriti snagu sa ekipom Japana.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije