Don Žuan u kopačkama: On je najveći zavodnik među fudbalerima

Milan Smiljanić je rođen 1986.godine. Karijeru je počeo 2005.godine u Partizanu, a završio 2024.godine u OFK Beogradu.

Mediji su ga povezivali sa brojnim lepoticama, a on je 2019. godine odlučio da stane na ludi kamen. Odlučio je da se skrasi i na večnu ljubav zavetuje partnerki sa kojom je bio više od tri godine u vezi. Oženio se studentkinjom Pravnog fakulteta Tamarom Čupković.

To što Tamara nije deo estrade, niti javnog života i njena skromnost osvojili su Lolu.

Fudbaleri su popularni, atraktivni i privlačni. Neki od njih su i zavodnici, zbog čega su češće u medijima, nego zbog sportskih dostignuća. Bivši fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić može i na prvo mesto ovakve liste.

Iskusni vezista je, osim po učinku na terenu, bio poznat po burnom noćnom životu, kao i po ljubavnim aferama sa poznatim damama.
Lola je bio zavodnik, devojke su ga obožavale… Mnogo češće su one njega napadale nego što je on njih jurio. On ima takvu harizmu, pa su ga žene iz javnog sveta opsedale gde god se pojavi. To je bukvalno bilo njih 20 na njega jednog, pa da vidim koji bi to muškarac tada rekao „ne“, pogotovo sa 25-26 godina – objasnila je Biljana Obradović,potparol FK Partizan.

Momak rođen u švedskom Kalmaru bio je fatalan za dame. Pričalo se da je bio sa pevačicama Anabelom Bukvom, Katarinom Kajom Ostojić i Milenom Ćeranić. Jedna od urbanijih beogradskih legendi je i ta da je Lola imao aferu sa Cecom Ražnatović.

Na njegov šarm pale su i plesačica Slađana Ivanišević, manekenke Dejana Živković, Mina Milenković i Dragana Kraišniković. Dragana Kraišniković je bila mis Republike Srpske 2009. godine i navodno je najveća Lolina ljubav iz mladosti.

Jedno vreme zabavljao sa fitnes instruktorkom Anom Marijom Žujović, a kratko je bio i sa Tijanom Ajfon, koju je čak vodio na more u Budvu.
Dok je posećivao prestoničke splavove i noćne klubove, često je bio viđen u društvu ostalih starleta poput Stanije, Nataše Šavije i Ružice Veljković.
Kad je upoznao Tamaru, Smiljanić je stavio tačku na takav život, potpuno se promenio, a očigledno da je jedino Tamara našla način da ga odvede pred oltar.