Porodične fotografije pune ljubavi KRIJU VELIKU TAJNU: Pogledajte kako su Savo i Vesna Milošević izgledali pre nego što se porodica raspala.

Proslavljeni fudbaler i bivši igrač i trener Partizana Savo Milošević dve decenije bio je u ljubavi sa suprugom Vesnom. U braku su dobili troje dece, ćerku Isidoru i sinove Nikolu i Borisa. Par je na svoj brak stavio tačku 2015. godine. Odlučili su da svako krene na svoju stranu. Nakon tri godine, na tom putu legendarni sportista sreo je deset godina mlađu Nataliju Tipsarević koja je potpuno osvojila njegovo srce. Iako su nekoliko godina u veoma skladnoj vezi, oni u ljubavi uživaju daleko od očiju javnosti. Devojka Save Miloševića kojoj eksponiranje nije prioritet, retko se pojavljuje na gradskim događajima.

Bivša žena Save Milošeivća se posle razvoda potpuno povukla iz javnosti. Nekada skladan par, kome su svi zavideli na bajkovitoj ljubavi, Vesna i Savo Milošević, stavili su tačku na svoj dve decenije dug brak 2015. godine, ali su zbog dece ostali u dobrim odnosima.

Posle razvoda bivša žena Save Miloševića, zajedno sa njihovom decom, ćerkom Isidorom i sinovima Nikolom i Borisom, se potpuno povukla iz javnog života. Pa ipak, njen život i danas intrigira domaću javnost.

Vesna Milošević, koja se nekada bavila manekenstvom, po rođenju dece potpuno se posvetila porodici, a svojski se potrudila da domaća javnost o njoj sazna malo toga. Posle razvoda povezivali su je sa Viktorom Savićem, ali sve je ostalo na nivou glasina. Ona je nastavila da svoj život vodi daleko od znatiželjnih pogleda.

Danas je posvećena majka koja izuzetno brine o svojoj deci. Ona putuje i uživa u ispunjenom životu. Ono zbog čega je još uvek u „žiži“ interesovanja, neosporno je njen izgled, koji se gotovo ništa nije promenio.

Vitka, visoka plavuša, iskrenog osmeha, bivša žena Save Miloševića i dalje izgledom oduzima dah.

Ćerka Save Miloševića na Instagramu je velika zvezda. Među njenim fotografijama mogu se naći i one koje pokazuju kako su Savo i Vesna izgledali u vreme svoje najveće ljubavi.

On zgodan, a ona prelepa, bili su moćan par, koji je sa ljubavlju podizao svoje mališane.