Novak porodičnom slikom čestitao Uskrs svima koji slave. Porodica Đokovć stigla u grad u kome su živeli.

Naredne nedelje prvi teniser sveta Novak Đoković učestvovaće na mastersu u Monte Karlu. Pre odlaska u Monte Karlo Nole je nekoliko dana boravio u rodnom Beogradu. Tu je trenirao, bio na promociji filma o Nikolu Piliću, kratko je bio u Areni na utakmici Partizan- Olimpijakos, a snimljen je i ispred zgrade kako jede sladoled i igra se sa decom.

Došlo je vreme da se vrati na teninske terene i turnire. Zato se Novak uputio u Monte Karlo, grad u kojem je živeo čak deset godina. 2021.godine je odlučio da više vremena provodi u Marbelji. Zadnje tri godine je uglavnom, kada nema obaveza, u Beogradu.

Ovog puta je u Monte Karlo otputovao sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Zajedničkom slikom porodica Đoković čestitala je Uskrs svima koji sada slave.

Novak je vredno je trenirao na šljaci sa mladim danskim teniserom, Holgerom Runeom.

Đoković je odmah po dolasku u Kneževinu uzeo reket u ruke i odradio trening kako bi što bolje „osetio“ šljaku.

Nole je prošle nedelje saopštio da je završio saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, tako da su s njim u Monte Karlo doputovali fizioterapeut Miljan Amanović i kondicioni trener Marko Paniki, ali i Nenad Zimonjić. Nije poznato da li je Zimonjić samo privremeno u Đokovićevom timu ili je u planu nešto drugo.