Duško Tošić priveden u policiju. Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje.

Rano jutros pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji da ju je napao muž Duško Tošić. Kako piše Kurir odmah po prijavi policija je izašla na teren. Tu je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J.

Jelena i njen prijatelj ispričali su policiji šta se dogodilo. Oni su rekli da je Duško došao kući pod vidnim dejstvom alkohola. Oni su rekli da je Duško napao Jelenina prijatelja N.J. tako što ga je uhvatio za vrat i udario više puta po glavi i telu. U trenutku kad je Jelena pokušala da ih razdvoji Duško je počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

To su kako piše Kurir izjavili Jelena Karleuša i njen prijatelj policiji. Kako Kurir dalje navodi Jelena nema vidljivih povreda po telu, dok njen prijatelj ima par ogrebotina po bradi i vratu.

Duško Tošić je priveden u stanicu policije. Na alko testu imao je 0,87 promila alkohola kako piše Kurir. Jelena se još nije pojavila u policiji. Zatražila je malo vremena kako bi mogla da se sa nekim konsultuje oko daljih koraka. Verovatno sa advokatima. Kako piše Kurir pevačicin trenutni stav je da za sada ne želi da bilo šta prijavljuje i ulazi u dalje procedure oko slučaja nasilja u porodici.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije