Piksi nije prestao da osvaja Snežanu ni u šestoj deceniji.

Dragan Stojković Piksi je bivši srpski fudbaler i reprezentativac Jugoslavije. Piksi je danas fudbalski trener i selektor reprezentacije Sebije u fudbalu. Piksi nikada nije prestao da nežnostima i pažnjom osvaja svoju suprugu Snežanu Stojković.

Oni ne kriju svoju ljubav čak ni u javnosti. Dokaz zato je Draganov džentlmenski potez na aerodromu koji su snimili paparaci. Piksi je naočigled svih poljubio svoju suprugu u rame. To se dopalo svim prisutnim. Dama za prijemnim pultom na aerodromu se potpuno raznežila.

Snežana i u šestoj deceniji izgleda kao devojka. Ona je sigurno najzaslužnija što Piksi pored sjajne karijere ima i skladnu porodicu. Za njihov brak se nikada nisu vezivali skandali. Sneža je jednom prilikom pričala koliko je bilo turbulentno i teško održati brak savršenim.

Ni jednoj ženi nebi bilo lako izdržati česte selidbe s kraja na kraj sveta, stresne utakmice i muža koji nije nikad kod kuće. Sneža je sve to izdržala.
Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina – ispričala je Snežana.

Snežana i Piksi su se venčali veoma mladi sa 23 godine. Imaju troje dece i tri unuke. Ćerke i sin su već odrasli ljudi. Snežana i Piksi sada imaju više slobodnog vremena. Zato je Snežana ovo leto iskoristila da uživa na jahti sa kumpm Ivanom Mišković. Ivana je Snežani bila kuma kada se prvi put udala za Piksija. Oni su građanski brak sklopili u Kanu.

Njihovo drugo venčanje se desilo 2011. godine u Parizu u ruskoj crkvi Aleksandra Nevskog, koja se nalazi nedaleko od Trijumfalne kapije.Oni su pred bogom obnovili bračne zavete i to u Parizu iako je prvobitni plan bio da se ceremonija održi u Sabornoj crkvi u Beogradu. Zbog obaveza, supružici su se venčali u crkvi Aleksandra Nevskog 2. juna kada je njihova najstarija kćerka Andreja proslavljala dvadeset drugi rođendan.

Među zvanicama su bili Snežana Dakić- Mikić, Marijana Mateus, Marko Mišković sa majkom Ljiljanom Mišković, Stevan – Dika Stojanović, Marina i Andrej Kulundžić, Slobodan Živojinović, Nina Badrić sa tadašnjim suprugom Bernandom Krasnićem, ambasador Srbije u Parizu i mnogi drugi.
Piksijev kum bio je Dragan Trivan, koji je na slavlje došao sa suprugom Jelenom, dok je njegova supruga za svog svedoka izabrala prijateljicu Ivanu Mišković-Karić, koja je došla sa mužem Goranom Karićem.

Građanski brak sklopili smo pre dvadeset godina u Marseju, a potom smo sa prijateljima proveli nekoliko dana u Kanu. Ta prva svadba slična je drugoj utoliko što je naša najstarija ćerka Andrea prisustvovala i tom slavlju, tada je imala dve godine. Međutim, kada su nam u Veroni opljačkali stan, ukrali su nam sve slike i video zapise sa venčanja, tako da su nam te fotografije nedostajale svih ovih godina. Sada, konačno, imamo slike sa ceremonije i veselja – rekla je tada Snežana Stojković.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije