Pomirio se Luka Dončić sa majkom Mirjam. Porodicu im razorio kum Piksi.

Slovenački košarkaš Luka Dončić ove sezone blista u dresu Dalasa. Tako je bilo i u susretu protiv Hjustona na kojoj je Luka postigao 47 koševa, imao 12 skokova i sedam asistencija. Za razliku od nekoliko poslednjih godina na meču protiv Hjustona Luka je imao posebnu podršku sa tribina. Na tribini je bila njegova majka Mirjam Poterbin. Mirjam je na Instagramu podelila fotografiju iz Hjuston Tojota centra, gde je navijala za sina.

Članovi porodice Dončić već neko vreme ne žive skladno. Po medijima su se provlačile priče o razlozima nesloge između Luke i njegove majke Mirjam Poterbin. Pojava Mirjam u Hjuston Tojota centru je znak da su ružne stvari postale prošlost.

Luka Dončić je ušao u ozbiljan sukob sa majkom zbog korišćenja zaštitnog znaka „Luka Dončić 7“. Luka je tražio od majke da se odrekne ovog zaštitnog znaka. Ona nije želela da se odrekne. Luka je pokrenuo pravni spor protiv rođene majke. U januaru ove godine Luka je odlučio da povuče zahtev. Mirjam je ostala vlasnica prava na njegov brend, a Luka uskraćen za mogućnost da pokrene novi pod nazivom „Luka Dončić“, jer već postoji jedan na njegovo ime.

Nekoliko loših odluka Mirjam dovelo je do toga da odnosi zahlade, pa da čak završe i na sudu. U Sloveniji se šuškalo da je glavni krivac za sukob Luke Dončića i Mirjam zapravo njen bivši dečko – biznismen Boris Požeg, poznatiji kao „Piksi„.
Boris Požeg je kum porodice Dončić. Kada se rastala sa Sašom Dončićem, Mirjam je ušla u odnos sa Borisom, što se ispostavilo kao velika greška.

Boris Požeg koji se bavi ugostiteljstvom tokom veze sa Mirjam počeo je da upravlja svim poslovnim firmama koje plasiraju brend Luke Dončića. Postao vlasnik 40 odsto kompanije LD77.

Luka se naljutio na majku, a mediji su primetili da Mirjam više nema na mečevima Dalasa. Kroz čitavu Lukinu karijeru Mirjam je redovno bila uz njega.

Sukob majke i sina Boris je znalački iskoristio. Boris Požeg je poslovni čovek iz Ljubljane koji je stekao svoje ime u svetu nekretnina i u ugostiteljstvu. Bio je u ljubavnoj vezi sa bivšom manekenkom i kozmetičarkom Mirjam, a u košarkaškim krugovima ima nadimak Piksi.

Požeg je prošle godine bio pod istragom da je učestvovao u tri velike krađe. Navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 hiljada evra. Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera koji je Mirjam poklonila Luki. Požeg je sve ovo demantovao.

Posle povlačenja tužbe čini se da su Luka i Mirjam u odličnim odnosima. Mirjam sada živi na relaciji Ljubljana – SAD. Mirjam je rođena 1974.godine a i dalje izgleda mladoliko. Svojim mladolikim izgledom je sama sebi najbolja reklama. Mirjam i dalje vodi neke privatne poslove poput kozmetičkog salona.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije