Biljana Obradović prelepo izgleda i u petoj deceniji

Biljana Obradović je poznata manekenka i voditeljka. Rođena je 1977. godine u Beogradu. Biljana je kao mlada išla u baletsku školu, a najviše je obožavala da sa ocem ide na utakmice FK Partizan.

Kao mlada bavila se i manekenstvom. Pored manekenstva oprobala se i u voditeljstvu. Vodila je emisiju „City“ koja se emitovala na televiziji Pink. Do svoje 27 godine intervjuisala je više od 50 svetskih zvezda.

Već dugi niz godina Biljana je potparol FK Partizan, a radi i za TV Partizan. Igrači Partizana je obožavaju i dobila je nadimak Biki.
Povezivali su je sa mnogim sportistima,a naročito sa fudbalerima i košarkašima, ali samo je jedno sigurno da je dve godine živila sa montažerom Kostadinović Brankom.

Smatra da je za njen fenomenalni mladalački izgled najviše zaslužna genetika.
U petoj deceniji svog života izgleda savršeno. Izvajano telo, bez trunke celulita, negovana koža, duge noge i vitak stas krase Biljanu u četrdeset šestoj godini. Pozirala je u maslinastom bikiniju, koji dodatno ističe njen ten.


Na pitanje novinara kako uspeva da izgleda tako besprekorno Biljana je rekla:
– Negujem se od svoje petnaeste godine, a mama me je prvo naučila kako da pravilno nanosim kremu na lice da ne bih „vukla“ kožu i samoj sebi stvarala bore. Ono što je najvažnije jeste to da nikada ne odem na spavanje sa šminkom, ma koliko bila umorna i to je po meni najvažniji savet za svaku devojku. Koristim kremu koju stavljam ujutru i uveče i, osim što odmah skinem šminku kad dođem kući, a maskaru skinem običnim jestivim uljem, drugo mi ništa nije imperativ. Kada mi se pore napune prljavštinom, odem na čišćenje i eventualnu masažu lica kako bih malo poboljšalala sam tonus dermisa. I, naravno, najvažniji “beauty” savet je da spavate dovoljno, ne odlazite u solarijum i ne pušite!

Biljana je otkrila da zbog izgleda, ali i insulinske rezistencije koju ima, već dugo vodi računa o ishrani.