Zašto se Boba Živojinović jedini nije pojavio ni na jednom Prijinom koncertu u Areni?

Aleksandra Prijović nastavlja da niže uspehe koncertima širom zemlje i regiona. Očigledno je da joj na poslovnom planu cvetaju ruže. U privatnom životu nije izgleda sve tako sjajno i bajno. Jedini iz porodice koji nije došao da podrži snajku u njenom velikom životnom i profesionalnom uspehu je njen svekar Slobodan Boba Živojinović.

Svi se pitaju zbog čega otac Filipa Živojinovića nije došao na spektakl. Pogotovo zašto nije bio drugo veče kad je nastupala kao gost njegova žena, Lepa Brena. A bio je tada u Srbiji.

Novinari Kurira su saznali da je ljut na sina i na snajku. Ljut je zbog toga što se sve glasnije čuju priče o njenoj aferi sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem.

Izvor Kurira kaže da je Boba ljut kao ris zato što prljav veš iz kuće izlazi u javnost. Boba je porodičan čovek koji nikad nije dozvolio da se kućni problemi iznose u javnost i tamo rešavaju.

Bobina ljutnja je kulminirala zbog sukoba njegovog sina i menadžera Blaška.

Boba je uvek bio na koncertima svoje snajke, čak i onda kada su ona i Brena istovremeno imale nastup kao što je bilo na dočeku Nove Godine.

Na proslavi rođendana ćerke Ace Pejovića u Beogradu dogodio se incident između supruga Aleksandre Prijović, Filipa Živojinovića i pevačicinog menadžera, Danijela Blažića Blaška. Na društvenim mrežama je objavljeno da su se njih dvojica čak i potukli.

Kažu da je do tuče došlo zbog Viktorove ljubomore jer se Beogradom širi priča da Prija vara Vktora sa svojim menadžerom. Aleksandra kaže da lažne priče širi njena koleginica koja je ljubomorna na njene poslovne uspehe.