Družile se dok joj nije otela muža. Pevačica nikad nije krila da je bila ljubavnica.

Alka Vujica je jedina pevačica sa naših prostora koja je javno priznala da je bila ljubavnica oženjenom muškarcu. U pitanju je fudbaler Igor Štimac.
2004. godine, pevačica je uplovila u vezu sa fudbalerom Igorom Štimcem. On je u to vreme bio oženjen Suzanom Štimac, sa kojom ima i decu, inače slikarkom i bivšom misicom Jugoslavije. Zbog preljube su se razveli, a ona se kasnije udala za nekadašnjeg košarkaškog reprezentativca, Damira Milačića.

Alka je priznala da su ona i fudbaler bili u vanbračnoj zajednici, a da Suzanu jako ceni i poštuje i da je sve samo sudbinski splet okolnosti, pa su obe volele istog čoveka. Verovatno se vodila logikom da će sredstva opravdati kada dođe do cilja.

Postoji i legenda da je bračni par Štimac jedno veče bio u noćnom provodu. U separeu im se pridružila pevačica, koja je samu sebe pozvala. Zatim je fudbalera ispolivala šampanjcem. On je pozvao obezbeđenje, koje je Alku iznelo iz lokala i bacilo je ispred, u grmlje.

Čitava priča dobila je na značaju, jer je hrvatski fudbaler bio u braku sa nekadašnjom misicom Suzanom Žunić, sa kojom je dobio dve ćerke i sina.
Priče o Igorovom neverstvu bile su sve učestalije. Alka Vujica bila je označena kao ljubavnica fudbalera.

Ona jednom prilikom i govorila o njihovoj vezi:
Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu.

Na ovu aferu osvrnula se i Suzana otkrivši za medije, kako se osećala kada je shvatila da je Alka Vujica ljubavnica njenog muža:
Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla da sačuvam unutrašnji mir.

Prva ljubav joj je bio bubnjar iz Srebrnih krila, Adi Kraselimović. Alka je tada imala 18 godina, a njihova veza je trajala 4 godine.

Zatim se zaljubila u Gorana Bregovića koji joj je posvetio par pesama i sa kojim je imala burnu romansu jer su se dugo suptilno prepucavali preko medija.

Posle je došlo do velike ljubavi između nje i Bajage koji joj je posvetio pesme „Zažmuri“ i „S druge strane jastuka“.

Sina Arijana je dobila iz velike ljubavi sa srpskim slikarom Vukom Veličkovićem.

Alka Vuica danas ima 62 godine i živi život onako kako joj najviše prija. Tako je bilo oduvek, jer je volela koga je htela, ne osvrćući se na druge. Ljubav joj je bila važna i za za nju se borila mimo svih pravila.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije