Ovo su najlepše sportistkinje današnjice

Kao i u životu tako i u sportu ima prelepih žena. Veliki je broj sportiskinja koje bi zbog svoje lepote, harizme i pojave mogle da se okušaju u nekom drugom poslu. Najbolje u modelingu, a možda i u nekom TV filmu.

Predstavljamo vam sportiskinje koje bi zbog svoje lepote veoma lako mogle da se okušaju kao manekenke ili glumice.

Alika Šmit

Alika Šmit je nemačka atletičarka. Ima 26 godina. Aliku je magazin „Basted Kaveridž“ svojevremeno proglasio najvrelijom sportistkinjom na svetu. Alika obožava da objavljuje provokativne fotografije na Instagramu. Pored sporta, Alika se bavi i modelingom. Alika je visoka 175 centimetara i teška 55 kilograma, pravih gracioznih pokreta.

Koliko je popularna najbolje svedoči broj njenih pratilaca na Instagramu, skoro 5 miliona ljudi.

Juta Lerdam

Juta Lerdam je plavokosa holađanka koja se takmiči se u brzom klizanju. Bila je svetska šampionka kao juniorka, ali u seniroskoj konkurenciji nije nastavila da niže medalje.

Juta Lerdam često krasi naslovne strane mnogih poznatih časopisa u svetu. Juta je visoka 182 centimetra i teška 76 kilograma. Jutu na Instagramu prati je više od 4.300.000 ljudi.

Juta je u vezi sa Polom. Upoznali su se preko instagrama, kada je ona raskinula dugu vezu sa holandskim klizačem Koenom Fervajom, koji ju je varao.

 


Juta je najpoznatija po tome što je po završetku jedne trke otkopčala kombinezon i pokazala grudi. Posebno zatečena ostala je jedna njena rivalka koja je videla čime Juta raspolaže, pa je u trenutku odlučila da svoj kombinezon zakopča i skloni glavu na drugu stranu, te se njena reakcija prepričava.

Juta ima 26 godina.

Eženi Bušar

Bušar ima 30 godina. Mnogi su joj predviđali na početku karijere meteorski uspon. Lepa Kanađanka se umesto napornim treninzima odlučila za hedonistički život. Eženi ima samo jednu WTA titulu. Eženi je ostvarila bogate sponzorske ugovore, najviše zahvaljujući svojoj pojavi i lepoti. Bušar je visoka 180 centimetara i teška 58 kilograma.

Naslovne strane magazina i brojni reklamni ugovori doneli su Bušarovoj mnogo više od bonusa u njenom sportu.

Bušar je napravila veliku pauzu u tenisu. Dok je trajala njena teniska pauza, Eženi je nastavila da bude u centru pažnje, zbog objava na društvenim mrežama.

Ema Radukanu

Ema Radukanu je britanska teniserka koja ima 21 godinu. Ona je rumunsko-kineskog porekla. U karijeri je osvojila jedan grend slem – US open i trenutno je na 10. mestu na WTA listi. Kao dete oprobala se u drugim sportovima, kao što su košarka, golf, karting, motokros, skijanje, jahanje i balet. Tenis trenira od pete godine.

U novembru 2021. godine, Radukanu je proglašena za sportistkinju godine od strane Sunday Timesa, a osvojila je i nagradu za najboljeg sportistu u ženskom tenisu na dodeli nagrada ESPI 2022.

Samo je na Instagramu prati skoro 2.5 miliona ljudi.

 

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije