Fudbaleri su loši u krevetu!

Nekadašnja supruga fudbalera Blerima Džemalija,Erjona Sulejmani, je bivša misica Albanije. Ovih dana razvezala je jezik i udarila na muškost nekadašnjeg partnera.

Erjona je u jednom italijanskom rijaliti programu ispričala da je nekadašnji fudbaler Torina, Parme, Napolija, Bolonje i mnogih drugih klubova užasan u krevetu.

Džemalija, bivši reprezentativac Švajcarske se nije oglašavao, ali nema sumnje da će imati svašta da kaže bišoj ženi.
Fudbaleri svakako nisu nešto u krevetu.Nisu veliki ljubavnici. Seks pre utakmice? Sve to oni sami odrade– rekla je nedavno Sulejmani.

Nekadašnjem fudbaskom asu nije se dopadalo Erjonino ponašanje. On je podneo zahtev za razvod braka i vrlo buruo se razveo od ove lepotice. Sulejmani je dobila starateljstvo nad njihovim naslednikom iako je Džemaili smatrao da ona nije dobra majka.
Znate šta, nikada nisam varala! I nikad neću jer želim da imam čistu savest kad se pogledam u ogledala!Jesu li me varali? Saznala sam da imam rogove veće od jelena! Ja lično nikad ne bih oprostila prevaru. Zato sam slobodna – poručila je bivša žena igrača koji je 69 puta nosio dres Švajcarske.

Blerim Džemaili je bio reprezentativac Švajcarske čak 69 puta i sa nacionalnim timom išao je na tri Svetska prvenstva. Rođen je u selu Bogovinje nedaleko od Tetova, a njegovi roditelji su se preselili u Švajcarsku kada je imao četiri godine. Tamo je počeo da trenira fudbal, pa nije bilo dileme oko reprezentacije, ali je sačuvao čvrste veze sa Albancima na Balkanu. Između ostalog, tako je upoznao Erjonu, sa kojom je godinama bio u ljubavi, pre nego što je odlučila da ga više ne voli!

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije