Najlepše ljubavne priče- Rodžer Federer i Mirka Vavrinec

Miroslava Mirka Federer (rođ. Vavrinec) bivša je profesionalna teniserka iz Švicarske. Rođena je 1978. godine u Bojnicama (Slovačka). Povukla se iz tenisa 2002. zbog hronične povrede stopala. Prije povlačenja iz tenisa nalazila se oko 85. mjesta na WTA-listi.

Rodžer Federer je bivši švajcarski teniser. Rođen je 1981.godine u Bazelu. Mnogi ljubitelji tenisa smatraju ga najboljim teniserom sveta svih vremena. Ima 20 osvojenih grnd slem turnira. Osvajao je titule na svakom od 4 grend slem turnira.

Mirku i Rodžera prati interesantna ljubavna priča. Mirka je starija četiri godine od Rodžera. Upoznali su se 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sidneju. U trenutku kad su uplovili u romansu Mirka je u tom trenutku bila verena i to za bogatog arapskog sultana. Kada je shvatila da je zaljubljena u Rodžera, Mirka je raskinula svoju veridbu.

Zabavljali su se 9 godina,a onda su stupili u brak. Imaju četvoro dece i to bliznakinje Milu i Šarlen i blizance Lea i Lenija.

„Oboje smo igrali za Švajcarsku, proveli smo dve nedelje zajedno u tim spavaonicama. Bili smo zajedno sa rvačima i drugim sportistima. Pretpostavljam da smo tokom te dve nedelje izgradili malo hemije“-seća se Rodžer upoznavanja.

„Poslednjeg dana pre nego smo se razišli, poljubili smo se i nismo znali kuda će nas to odvesti. Ali, evo nas i danas zajedno.“-pričaoje godinama kasnije.

Posle penzionisanja Rodžer i Mirka uživaju sa svojom porodicom.

Mirka izgleda nikad bolje iako gazi 45 godinu.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije