Ovo je priča o „Divu i palčici“. Kako ga je patnja za prelepom plavušom odvela u Ameriku!

Nikola Jokić je fenomenalnim igrama u dresu Mege privukao skaute velikog broja evropskih velikana. Miško Ražnatović, menadžer Nikole Jokića, je sve dogovorio. Imao je u džepu petogodišnji ugovor za Nikolu sa Barselonom.

Došli su iz Barselone da još jedanput vide Nikolu. Nikola to nije zanao, a na terenu je bio najgori igrač. Ništa mu nije polazilo za rukom, šta god bi pokušao bilo je loše. Pokojni Dejan Deki Milojević je ludio na klupi, ali sve je bilo uzalud. Petogodišnji ugovor Ražnatović je pocepao jer je Barselona odustala od transfera.

Dejan Milojević je tada otkrio pravi razlog loših partija Jokića. Nikola je bio utičen jer je njegova devojka otišla u Ameriku da studira.
Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio – objasnio je Milojević.

Tako je Natalija, ni kriva ni dužna, direktno uticala na transfer Nikole u Ameriku.
Ja nisam bio za Ameriku. Ali došao je skaut Denvera Arturas Karnišovas i pitao me: „Da li misliš da će se on bolje fizički razviti u Barseloni, nego sa našim programom u Denveru?“ Time mi je izbio adute – otkrio je tada Ražnatović.

Nikola i Natalija Jokić odaju utisak skladnog i srećnog para. I tako je od trenutka kada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. Kako godine prolaze osmeh na njihovim licima samo je veći a ljubav sve jača. Amerikanci o njima piše kao o „Divu i palčici“. Ameri aludiraju na razliku u visini između NBA šampiona i njegove lepše polovine.

A upravo je Natalija ta koja je imala veliog uticaja na Nikolinu karijeru. Kako se u narodu kaže „Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena“, ovaj slučaj to potvrđuje.

Nikola Jokić, zvezda “Nagetsa” iz Denvera, u srećnom je braku sa prelepom Natalijom, koja mu je 2021. godine podarila ćerku Ognjenu.

Da je porodica njegov najveći trofej i da bez svoje dve princeze nebi bio ono što je danas Nikola je pokazao i ovim gestom. Slavni košarkaš raznežio je fanove porukom koju je uputio članovima porodice. On je na zadnjoj strani svoje obuće imao ćirilicom ispisanu reč – „porodica“. O ovom bruje svi svetski mediji.