Kako su se voleli Snežana Perić i Đorđe Pantić? Ljubavna priča prekinuta je — TRAGIČNO

Karatistkinja Snežana Perić Pantić preminula je u 44. godini. Ona se šest godina borila s ovom opakom bolešću. Najveću podršku pružali su joj ćerka i suprug Đorđe Pantić, bivši golman Partizana.

Bila je uspešna sportistkinja koja je čak bila i svetska prvakinja. Snežana Pantić, devojačko Perić, bila je jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja, pobeđivala je na mnogim takmičenjima i donela mnogo medalja u svoj dom.

Đorđe Pantić i Snežana Perić vjenčali su se 2006. godine. Bez mnogo pompe i raskoši, u neklasičnoj garderobi za takve prilike, tada obavio ceremoniju gradskog vjenčanja u Opštini Stari grad u Beogradu. Među zvanicama na njihovom vjenčanju bili su samo kumovi, rodbina i malobrojni prijatelji.

Iz braka njih dvoje imaju ćerku. Ovako je Snežana jednom prilikom pričala o ljubavi koju nikada nisu eksponirali u medijima.
U vrijeme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi vjeruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mjestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svijet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još djece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja – ispričala je tada Snežana.

Snežana Perić-Pantić početkom prošle godine primljena je u bolnicu. Uprkos velikoj borbi lekara nije izdržala. Čim je saznao da je Snežana u bolnici suprug Đorđe je hitno doputovao u Beograd iz Saudijske Arabije, gdje je trener golmana u fudbalskom klubu Al Fejha. Nažalost bilo je kasno.

Posle velikog gubitka, potresnim rečima oglasio se suprug Đorđe Pantić potresnim rečima.
Dušo moja lepa, neka te anđeli čuvaju, voleću te beskrajno – napisao je neutešni Đorđe.

Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine. Đorđe i Snežana su bili svojevremeno najlepši sportski par Srbije. Snežana je svojevremeno u listu Sport proglašena najlepšom sportistkinjom Srbije. Đorđe je bio jedan od najpoželjnijih sportista među ženskim polom, posle bravura na golu Partizana protiv Real Madrida u Ligi šampiona.

Iza sebe je ostavila supruga i ćerku Maju. Maja je takođe nasledila ljubav prema sportu od roditelja, pa sada trenira u ŽOK Partizan. Đorđe je sada trener u Partizanu.