Ona nije obična žena fudbalera, o njoj pišu britanski mediji

Ona predstavlja ključni deo podrške i stabilnosti u životu ovog velikog fudbalera. Ona je Vanja Modrić, supruga Luke Modrića. Ovaj par je svoju ljubavnu priču gradilo dugi niz godina, a njihova veza kulminirala je brakom 2010. godine. Od prvog dana Vanja je Lukina najveća podrška kako na terenu, tako i van njega.

Van stadiona njihov život je uglavnom ostajao izvan očiju javnosti. Luka i Vanja imaju troje dece. To jasno ukazuje na njihovu čvrstu porodičnu vezu. Vanja i Luka su uspeli da održe svoju privatnost i zaštite svoju decu od previše medijske eksponiranosti. Nikada nisu bili uključeni u skandale ili afere koje često prate javne ličnosti.

Aktivni interes za fudbal i profesionalnu karijeru svog supruga je ono što Vanju izdvaja od ostalih supruga fudbalera. Vanja je poznata po tome što aktivno prati Lukine utakmice i često ih snima. Vanja se takođe ističe svojom strašću prema fudbalskoj analizi. Ona daje Luki dragocene savete i pomaže mu u analizi igre.

Takođe se šuška da Vanja Modrić igra značajnu ulogu u Lukinim profesionalnim odlukama, uključujući i transfere. Njen nevidljivi doprinos njegovoj karijeri jasno ukazuje na snagu njihove veze i partnerstva.

Njihov brak i dalje cveta, a njihova diskretna i jaka veza je primer da ljubav može preživeti sve izazove koje život postavlja pred nas. Bračni par Modrić ima troje dece – sina Ivana i dve ćerke, Emu i Sofiju.