Bivši fudbaler Crvene zvezde uhapšen zbog nasilja nad ženom.

Jutros je kao grom iz vedra neba pogodila vest da je Ognjen Koroman uhapšen zbog napada na bivšu partnerku. On je u alkoholisanom stanju, najpre verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na Anu M. sa kojom je nekada bio u emotivnoj vezi.

Ovo nije prvi put da se Koroman nađe u centru pažnje zbog nekog skandala.

Ognjen Koroman je jednom prilikom govorio za televiziju „Una“ i tom prilikom je otkrio kako je imao probleme sa drogom i alkoholom.
Kad živiš u metropolama kao što su Moskva, London, Beograd i kada te povuče ljubav prema noćnom životu i porok prema ženama, sigurno je da se novca puno troši. Dosta sam izlazio, možda sam jedan od retkih fudbalera koji je najviše izlazio i trošio po diskotekama i splavovima. Posle igračke karijere odao sam se alkoholu. To je trajalo dve godine, ali sam se brzo vratio u ritam života i deci i to mi je najveća pobeda u životu – rekao je on.

Tom prilikom pohvalio se da je ponosan što novac koji je zaradio nije potrošio na kocku već na život. Smatra da je njegova životna pobeda što je obezbedio decu.
Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Možda je u jednom trenutku bilo i kokaina, ali sam se izvukao iz toga i pobedio sam sve to, izašao na pravi put i to je poruka za sve sportiste i ljude koji žele da budu pravi na ispravnom putu. Nisam prokockao novac kroz kocku, ali sam ga potrošio na život i ne žalim zbog toga. Sve bih opet isto uradio, bez obzira na sve, ja sam obezbedio decu tako da živim život kako ja hoću.

Ognjen Koroman je tokom igračkih dana najveći trag ostavio u Crvenoj zvezdi. Igrao je i za brojne klubove u inostranstvu, ali i reprezentaciju.

Bivši fudbaler, Ognjen Koroman, nakon svađe je šakom udario bivšu devojku A.M. i tom prilikom joj je povredio rebro. Sve se odigralo u jednom stanu u centru Beograda. Utrenutku napada imao je 0,54 promila alkohola u organizmu.

O slučaju je obavešteno Drugo osnovno javno tužilaštvo. Prema prvim informacijama nema krivičnog dela, ali su mu izrečene hitne mere.
Njih dvoje su prijatelji na društvenim mrežama, a bivši fudbaler je donedavno komentarisao njene fotografije emotikonima srca.